Wat is Ieder(in)?

Wat is Ieder(in) eigenlijk?

Misschien heb je nog nooit van Ieder(in) gehoord (ze hopen natuurlijk van wel). Wat voor organisatie is Ieder(in) eigenlijk? Ieder(in) is een landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van mensen met een beperking. Omdat ze vinden dat iedereen gewoon mee moeten kunnen doen. Net als ieder ander! Ze kloppen vooral veel aan bij beleidsmakers en landelijke politici (de ministers en de Tweede Kamer) en bij mensen die in jouw gemeente invloed hebben op de regels. Dat geluid kunnen ze alleen laten horen als mensen met een beperking ze vertellen wat er beter moet en waar het knelt. Soms schakelen ze ook de media in om zaken voor elkaar te krijgen.

Wat vind jij belangrijk?

Wat jongeren met een beperking belangrijk vinden, vindt Ieder(in) belangrijk. Daarom vragen ze regelmatig naar de ervaringen en meningen van mensen met een beperking. Ze doen dat tijdens bijeenkomsten en via ons online-panel. Vertel dus snel wat jij belangrijk vindt via deze vragenlijst.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stuur een mail naar g.boezaard@iederin.nl of stel je vraag op onze Facebookpagina.