PGOsupport geeft ons een boost

ALL OF ME is in 2015 begonnen. Wij zijn gegroeid naar een platform waarmee we 4.000 jongeren bereiken. Sinds begin 2018 deden wij dit als zelfstandige stichting, maar we hadden geen structurele financiële basis. Om te zorgen dat ALL OF ME kan blijven voortbestaan neemt PGOsupport het platform over. Hierdoor ontstaat er een stabiele basis die groei mogelijk maakt. Ook zal alle aanwezige kennis en ervaring een boost geven aan ALL OF ME.

Nauwe samenwerking

Met de overname houden wij op te bestaan als zelfstandige stichting. Dat betekent echter niet dat ons platform verdwijnt! Alle activiteiten worden zo veel mogelijk voortgezet zoals ze nu bestaan.

Dat betekent concreet dat de inbreng van en cocreatie met onze doelgroep centraal blijft staan. Patiëntenorganisaties worden gestimuleerd om actief betrokken te raken en te blijven. De nauwe samenwerking met vrijwilligers blijft intact. Zij kunnen bij PGOsupport terecht voor ondersteuning.

Om de activiteiten goed te blijven voortzetten, zoekt PGOsupport een coördinator voor ALL OF ME. De PGO-raad van ALL OF ME waakt samen met de vrijwilligers over de uitgangspunten van het platform.