Heb je een vraag? Wij hebben coaches die jou willen helpen!

Zoek je iemand die met je mee kan denken, zit je met een vraag of wil je gewoon je verhaal kwijt? Mail dan met één van onze coaches. Je kunt een vraag stellen over echt van alles en nog wat: bijvoorbeeld over werk, vrienden, seks, relatie en onzekerheid. Maar het kan ook over iets heel anders gaan waar jij een beetje hulp bij kan gebruiken.

Coaches

De coaches die de vragen beantwoorden zijn rond jouw leeftijd, namelijk in de twintig tot begin dertig. Ze hebben een cursus gevolgd en nog belangrijker het zijn ervaringsdeskundigen. Dat wil zeggen dat zij zelf ook een chronische aandoening hebben. De coaches beantwoorden je mail zo goed mogelijk, maar ze zijn geen hulpverleners. Als de coach je niet verder kan helpen met iets, dan kan hij of zij altijd met je meedenken over wie dat wel kan.

Hoe werkt het?
Om een coach te mailen, log je in op deze website (rechts bovenin vind je de inlogknop), of maak een gratis account aan als je deze nog niet hebt. Eenmaal ingelogd vind je rechtsboven de knop ‘vraag een coach.’ Vermeld bij je eerste vraag in elk geval je leeftijd. De coach helpt je dan verder in maximaal 10 e-mailcontacten.