12-21 aug: DVN Outdoor in Zweden

Logo JongVan 12 tot 21 augustus gaat JONG met diabetes (onderdeel van de Diabetesvereniging Nederland) vakantie vieren in Zweden. Ben 18-30 jaar en heb je diabetes? Ben jij avontuurlijk en sportief ingesteld? Dan is deze vakantie wat voor jou! Je gaat mountainbiken, kanotochten maken en ook een dag op pad met een bush-expert, die jou tips en tricks gaat geven om te overleven in de natuur.

De Zweedse regio Dalsland bestaat uit de mooiste meren, groene bossen en hoge rotspartijen. Op deze plek beleef je deze prachtige natuur op alle mogelijke manieren. Van mountainbiken over onverharde tracks door de bergen tot bivakkeren in het bos en een meerdaagse kanotocht over kraakheldere meren. Gelukkig is er een relaxt kamp op de camping waar je even kan bijkomen, voordat je weer verder gaat. Je kunt er heerlijk zwemmen in het meer, zonnen op het strand of relaxen in de Fatboys naast het kampvuur.

Op 2 juli is er een informatiebijeenkomst voor alle vakantiegangers. Inschrijven voor de vakantie en meer informatie vind je hier.