5-14 aug: DVN Golfsurfen in Mimizan

Logo JongDit is een bestaande reis waar JONG met diabetes (onderdeel van de Diabetesvereniging Nederland) een aantal plekken voor jongeren met diabetes (18-30 jaar) gereserveerd heeft. Je kunt dus zowel met de jongeren zonder als met die met lol maken. Je kan natuurlijk je hele vakantie elke dag urenlang op een veel te druk strand slapen ergens in Spanje. Je kan er ook voor kiezen om te relaxen, feesten én te golfsurfen in Mimizan‐Plage! Al jaren komen elke zomer vele jongeren naar dit surfstadje aan de Franse Atlantische kust voor de waanzinnig goede golfen, de relaxte surfvibe en de gezellige barretjes.

Surflessen

De surflessen worden gegeven door Nederlandse instructeurs. En of je nu een beginner bent of al kan surfen, de instructeurs zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze week surfen haalt. Uitgesurft? Vanaf het strand loop je zo terug naar de levendige camping waar je bij kan komen in een van de hangmatten. Iets actiefs doen kan natuurlijk ook: longboarden op de fijne geasfalteerde paden, een tripje naar de hippe Spaanse stad San Sebastian of dansen in een van de vele barretjes of discotheken die je in Mimizan‐Plage vindt.

Aanmelden

Op zaterdag 2 juli is er in Leusden een bijeenkomst om alle deelnemers met diabetes en je staf alvast te leren kennen. Je krijgt dan ook informatie over diabetes en reizen, alcohol en drugs. Meer info en aanmelden: klik hier.