ALL OF MEET

Bij een ALL OF MEET ontmoet je andere jongeren met een aandoening. De MEET draait om herkenning, contact en gezelligheid. Er is altijd wat te drinken en te snacken en soms is er een thema waar we iets actiefs mee doen, is er een workshop of hebben we een interessante spreker die een praatje geeft. Er is natuurlijk altijd tijd om met anderen te kletsen en deelname is gratis.

Blijf op de hoogte!

Dit jaar staan er weer volop MEETS op de planning! Zo gaan we weer door het hele land met de ALL OF MEET’s ON TOUR en organiseren we natuurlijk ook weer THEMA-MEETS! Staat er een Meet op de planning dan kan je dat vinden onder het tabblad ‘AGENDA’. Met een poll hebben jullie bepaald dat het volgende thema ‘vriendschap’ gaat worden! Wil je er als eerste van op de hoogte zijn en geen MEET missen? Abonneer je op ons Facebook-pagina

Nieuwsgierig?

Hoe verloopt zo’n ALL OF MEET eigenlijk? In maart 2016 waren we On Tour door Nederland. Check het filmpje van Amsterdam!

OPGEVEN

Je kunt je opgeven voor de MEET door een mailtje te sturen met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Geef het ook even door als je iets speciaals kan gebruiken, zoals een hulpmiddel of (dieet)aanpassing.

A LIVE EVENT TO MEET GREET AND DEVELOP

Heb jij een goed idee, zou je iets willen organiseren of wil je op de hoogte blijven van de ALL OF MEET’s? Laat het ons weten!