8-10 juni: Jongerenweekend voor nierpatiënten

In het weekend van 8-10 juni organiseert de NVN een jongerenweekend voor nierpatiënten tussen de 18-35 jaar. Yoga, een fietstocht naar het drielandenpunt, een labyrint doorlopen en genieten van (hopelijk) heerlijk zomers weer staan op de planning. Geef jij je op voor een weekendje er op uit in Zuid-Limburg?

Jongerenweekend

De plaats Vaals staat bekend om haar drielandenpunt, een plek waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. Hou jij van een uitdaging? Bij het drielandenpunt bevindt zich het grootste labyrint van Europa! De locatie bestaat uit een ruim huis. Er zijn 12 tweepersoonskamers, een zonnig terras en voor de liefhebber een sauna. Het jongerenweekend is een kans om nieuwe plaatsen en activiteiten te ontdekken.

Kosten

De eigen bijdrage voor dit weekend bedraagt € 25,00 voor NVN leden. Niet-leden betalen € 40,00. Je ontvangt voor de eigen bijdrage een factuur die betaald moet zijn vóór aanvang van het weekend.

Aanmelden

NVN-leden van 18-35 jaar hebben persoonlijk een uitnodiging voor het weekend ontvangen. Heb je niets ontvangen, maar wil je wel mee, neem dan even contact op met het secretariaat van de NVN: secretariaat@nvn.nl of 035 – 691 21 28. Aanmelden kan tot 25 mei. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Kosteloos afmelden kan tot 15 mei 2018, daarna worden in ieder geval de boekingskosten van het huis in rekening gebracht. Vlak voor het weekend ontvang je de bevestiging met het programma en de routebeschrijving.