7 okt: Bijeenkomst ‘Grillige ziekte, Betrouwbaar persoon’

Hoe kan jij als chronisch zieke jongere mee doen in de maatschappij zonder dat je baas, leraar of teamleden jou als onbetrouwbaar zien? Om die vraag te beantwoorden is er de bijeenkomst ‘Grillige ziekte, betrouwbaar persoon’ opgezet. Kom jij naar de tweede editie? 

Groepsgesprekken

Wanneer jij je opgeeft voor deze bijeenkomst zal je in een groepje dagelijkse belemmeringen bespreken. Hoe ga je daar bijvoorbeeld mee om op je werk, school, sport of bijbaantje? Wat mag je baas weten van je ziekte, en wat beter niet? Hoe zorg je ervoor dat op je sportclub je teamgenoten je niet als een ‘aansteller’ zien? En hoe voorkom je dat je leraren je bemoederen op je goede dagen en je laten stikken op je mindere dagen, zonder dat je het de hele tijd over je ziekte moet hebben? Dat zijn zomaar een paar voorbeelden van waar jullie het over kunnen gaan hebben. Deel jouw tips en trucks uit met de andere jongeren tijdens het Weekeind van de Wetenschap!

Aanmelden

Lijkt het jou wel wat om een middagje met een groepje mee te denken over hoe je als betrouwbaar gezien kan worden? Top dan zoeken ze jou! Natuurlijk is er ook gezelligheid in een leuke setting en met lekker eten! Meld je aan door een mailtje te sturen naar Astrid Willemsen: ClusterB@UMCUtrecht.nl met je naam en leeftijd. Vermeld erbij of je aanwezig bent bij de lunch (vanaf 12 uur) en of je eventueel dieetwensen hebt.

Leeftijd: 15-25 jaar

Tijd: 13:30-17:30

Datum: 7 oktober

Locatie: Wilhelmina Kinderziekenhuis, Utrecht