28 september: Evenement ‘Stress to Impress’

Op 28 september organiseren ‘MIND & To my loved ones’ het event ‘Stress to Impress’ op de VU in Amsterdam. Op dit event kan jij tools en tips krijgen om relaxed het nieuwe studiejaar in te gaan! Tijdens het event gaat de documentaire ‘Stress to Impress’ in première en krijg je spoedcolleges over prestatiedruk door o.a. filosoof Bas Haring & Olympisch schaatser Stefan Groothuis.

Waarom dit event?

Heb jij ook last van stress door social-media, je studie of van het gevoel van alles te moeten om aan het perfecte plaatje te voldoen? Alles moet steeds maar beter en sneller. En in sommige gevallen kan dit zelfs leiden tot burn-out, angstproblemen of depressie. Tijdens het event gaat de langverwachte docu Stress to Impress van ‘To my loved ones’ in première. ‘To my loved ones’ bestaat uit Sanne (22), Alain (24) en Tom (21). Eerder maakten ze een docu over de zelfdoding van hun vriend Dennis. Nu verdiepten ze zich in het onderwerp prestatiedruk.

Quotes uit de docu Stress to Impress:

Elwin: “Er is een tijd geweest toen ik depressief was, dat ik het bestierf als ik Facebook aandeed. Ik zag dan constant lachende profielfoto’s. Iedereen die maar gelukkiger leek…”

Psychiater Esther van Fenema:Iedereen is leuk, gaaf, geweldig. Niemand zal een foto posten van het feit dat hij de hele dag in bed heeft gelegen met een deken over zijn hoofd, omdat hij zich zo klote voelde. “

Aanmelden

Wil jij beter leren omgaan met stress? Kom naar Stress to Impress. Tickets vind je hier!

Locatie: VU Amsterdam, De Boelelaan 1105
Tijd: Vanaf 19.30 uur
Kosten: 10 euro