23 september: MEET Studie, Werk & Inkomen

Zaterdag 23 september organiseert ALL OF ME samen met de Nierpatiënten Vereniging Nederland de meet studie, werk & inkomen! Op deze dag zullen er 3 workshops te volgen zijn die gegeven worden door STAP, JOP en Emma@Work. Bovendien wordt er nog gezellig geborreld en kan je aan het einde van de dag er voor kiezen om (op eigen kosten) de borrel voort te zetten of gezamenlijk ergens te gaan eten.

Wat doen STAP, JOP en Emma@Work?

  • STAP: STAP is het Steun- en adviespunt van de NVN. De sociaal raadslieden kunnen je helpen bij vragen op het gebied van werk, uitkering, re-integratie, arbodienst, studie en scholing of financiële regelingen. Noem het maar op! Dus neem je vragen mee of stel ze vast op het aanmeldformulier!
  • JOP: Jonge Ondernemende Pioniers is een initiatief van Emma@work. JOP helpt jongeren met een chronische aandoening samen met professionals uit het bedrijfsleven om nieuwe ideeën te bedenken, te realiseren, te financieren etc. Laat jou inspireren of zelfstandig ondernemen bij jou past!
  • Emma@Work: Je hebt vast wel eens van Emma@Work gehoord. Emma@Work helpt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking aan een vaste of tijdelijke baan, studie of vakantie. Emma@work biedt leuke workshops, coaching of mentorschap, maar brengt je ook in contact met bedrijven. Tijdens deze workshop hoor je meer.

Aanmelden

Geef je op voor het event! Dat kan op de website van de NVN. Dit evenement is dus voor iedereen tussen de 18-35 jaar met een chronische aandoening en niet alleen voor NVN-leden!

Leeftijd: 18-35 jaar.

Tijd: 12.30 – 17.00

Locatie: Natlab, Kastanjelaan 500, 5616 LZ Eindhoven

Kosten: Gratis