22 April: ALL OF MEET Vriendschap

22 April is er een ALL OF MEET die heel veel meer is dan gewoon een borrel! ALL OF ME’ers hebben op Facebook kunnen stemmen welk thema deze ‘meeting’ zal hebben en met een grote meerderheid is er gekozen voor: Vriendschap! Dus dat gaan we doen en wel in Arnhem! Zet hem vast in je agenda!

Programma

Wat houdt deze ALL OF MEET dan in? We gaan het hebben over het thema ‘Vriendschap’. Er wordt vanalles verteld, gedeeld, er is een hoop te doen en er zijn hapjes en drankjes. “Hoe ga je er mee om als je vrienden iets leuks gaan doen en jij moet afzeggen?”, “Hoe vier jij je vriendschap?” en “Waar ontmoet je nieuwe vrienden?” zijn onderwerpen die aan bod komen. Rond de tafel komen er spelletjes aanbod waarbij jullie elkaar beter leren kennen en tips en tricks kunnen uitwisselen. Op het podium zullen we een sprekers aan het woord laten en houden we een gezamenlijke discussie. Heb jij ook een leuk verhaal om te delen? laat het ons dan weten!

Samenwerking met bloggers

Om alvast een beetje inspiratie op te doen voor deze meet hebben we bloggers gevraagd te schrijven over hun ervaringen op het gebied van vriendschap. Door het hebben van een aandoening zijn er vaak toch dingen die anders gaan.

Aanmelden

De locatie is rolstoelvriendelijk, vlakbij het treinstation, tegenover de bushalte en vlakbij een parkeergarage. Je kunt je opgeven voor de MEET door een mailtje te sturen met je naam, leeftijd en telefoonnummer. Vergeet het niet door te geven als je iets speciaals kan gebruiken, zoals een plekje om even te rusten of een (dieet)aanpassing en als je Cystic Fibrosis hebt horen we het ook graag even.

LOCATIE: Willemeen, Willemsplein 1, Arnhem
TIJD: 13:30-17:00