Denk mee over het HoezoAndersDebat

Hé jij! Wat vind jij eigenlijk belangrijk? Je bent jong en je wilt meedoen. Net als ieder ander leuk wonen, een opleiding volgen, een baan vinden, uitgaan, sporten, op vakantie gaan. Hoe zorg je ervoor dat je beperking je daarbij niet in de weg zit? Wat heb jij nodig om een zelfstandig leven op te bouwen?

Op 14 november organiseert Ieder(in) een jongerendebat – het DenkAndersDebat. Ze doen dat samen met Jongerenpunt Midden-Brabant en HoezoAnders. Ze hopen tijdens het DenkAndersDebat 2018 een grote groep jongeren met verschillende aandoeningen en achtergronden te mogen begroeten, zodat ze horen wat zij belangrijk vinden.

Waarom eigenlijk?
Ze organiseren het jongerendebat, omdat het belangrijk is dat met name politici en beleidsmakers horen wat jongeren nodig hebben om prettig en zelfstandig te kunnen leven.

Waarover?

Het onderwerp van het DenkAndersDebat 2018 staat nog niet vast. Sterker nog, ze horen graag van jou waar het gesprek over zou moeten gaan. Daarom stellen ze je graag een paar korte vragen (inmiddels gesloten).

Aanmelden
Op het DenkAndersDebat kun je niet alleen je mening laten horen, maar ook andere jongeren met een aandoening ontmoeten. Ben je nu al enthousiast of gewoon nieuwsgierig? Meld je alvast aan.