13 mei: Wintersport uitje bij Snowcenter Westerhoven

Zaterdag 13 mei is er wintersport uitje georganiseert bij Montana Snowcenter in Westerhoven voor jongeren tot 25 jaar. Op deze dag kan je kiezen om te gaan skiën of snowboarden, ook als je het nog nooit gedaan hebt! Achteraf wordt er gezellig geborrelt en kan je de groep jongeren met en zonder chronische aandoening beter leren kennen. 

Wintersport voor iedereen

Het project “Samen aan de Slag” brengt op verschillende plekken in Nederland jongeren met en zonder chronische ziekte met elkaar in contact om vervolgens samen leuke vrijetijdsactiviteiten te organiseren voor gemengde roepen jongeren. Acht jongeren met en zonder chronische ziekte hebben dit wintersport uitje georganiseerd voor jou!

Aanmelden 

Iedereen kan meedoen Ski-uniek heeft ook aangepast materiaal (ook zitski’s) en verzorgt de begeleiding die je nodig hebt. Ook zijn er ski-leraren aanwezig voor de beginners. Lijkt het je leuk om nieuwe contacten op te doen tijdens een gezellige middag? Ook mag je iemand mee nemen! Meer info en aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@plattelandsjongeren.nl

Datum: 13 mei

Tijd: 13:00 – 17:00

Plaats: Montana Snowcenter Westerhoven
Kosten: Helemaal gratis!