8 juli: Meet & Chill met IBD

Voor jongeren met Crohn en Colitis Ulcerosa is er een Meet & chill georganiseerd door CCUVN. Op 8 juli vindt in Nijmegen een gezellig evenement plaats. Samen met een groep jongeren gaan jullie het evenement bezoeken. Op deze dag hoeft het niet over je aandoening te gaan! Zo kan je spreken met andere jongeren over wat jou bezig houdt zoals je studie, werk, vakantie en oké ook over je aandoening. 

Programma

In een fijne sfeer andere jongeren leren kennen die weten wat jij doorgaat. Dat kan best fijn zijn! Soms hoef je het er niet eens over te hebben, weten dat een ander het zelfde heeft kan al genoeg zijn! De meet & chill draait niet om je aandoening, je leert andere jongeren kennen en gaat gezellig samen op pad. Na een korte kennismaking wandel je samen naar de Kaaij; een gezellig evenement onder de Waalbrug. Op het terras is er tijd om wat te drinken, wat te chillen en elkaar beter te leren kennen. Ondertussen valt er genoeg te zien. Op het meerdaagse evenement komt van alles langs zoals enthousiaste muzikanten, theatermakers, kunstenaars en dj’s. Er is dus genoeg om te doen op deze dag.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 30 juni hier. Je mag ook een vriend of vriendin meenemen! Drankjes krijg je op deze dag. Eten is niet inbegrepen.

Tijd: 11:00 – 15:00

Leeftijd: 18-30 jaar

Kosten: Gratis

LOCATIE: Van der Valk Hotel Lent

ADRES: Hertog Eduwardplein 4, Nijmegen